Virágillat, kávé és egy jó könyv - szemet gyönyörködtető csendéletek

Legutóbbi kihívásunkban arra buzdítottunk titeket, hogy készítsetek csendéletet, ami elmeséli egy tökéletes reggeleteket. Facebook-csoportunkban aktív kis közösségünk igazán lelkesen fotózott, kért tanácsot, mi pedig igyekeztünk készségesen segíteni, hogy minél elégedettebbek legyetek a saját munkátokkal.

Azt kell mondjam, a szorgalom mindenkinél meghozta gyümölcsét, remekül hasznosítottátok a tippeket. Volt, aki kétszer (!) is újrafotózta a csendéletét, mert bátran kérdezett és addig-addig tökéletesítette a fotóját, amíg az tényleg hibátlan nem lett. Le a kalappal mindenkinek, aki részt vett a csendélet-kihívásban!

Most következzen egy kis válogatás a kedvenc fotóinkból, amik a kihívásra érkeztek:

veledszep_200516080210-2.jpgFotó: Havas-Nagy Noémi @veledszep

 

nemeth_csoka_adri.jpgFotó: Németh-Csóka Adrienn @adrienn_nemeth_csoka

 

anita_gorog_poharak.jpgFotó: Görög Anita @goroganitaphotography

 

bognar_katalin_csendelet-2.jpgFotó: Bognár Katalin @kataphotoz

 

lakatos_marianna_csendelet_matt.jpgFotó: Lakatos Marianna 

 

bogya_tunde_food-pepper-salt.jpgFotó: Bogya Tünde @world.of_tundebogya

 

csendelet_szalontai_kata.jpgFotó: Szalontai Kata @kat.szalontai

 

andorko_mariann_img_4247.jpgFotó: Andorkó Mariann @mucuska88

 

dreamworldphotohu-csendelet.jpgFotó: Ihász Ingrid @dreamworldphotohu

 

beer_zsofia_img_2089-8.jpgFotó: Kaposvári-Beer Zsófia

 

filyo_eszter_img_0194.jpgFotó: Filyó Eszter @LinaPhoto.90

 

kollar_pasku_edina_pe_csendelet1.jpgFotó: Kollár-Pásku Edina @edinapasku

 

csetenyi_krisztina_mg_7366-1-2.jpgFotó: Csetényi Krisztina @cskrisz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vörös-Csuta Andrea � (@voroscsutaandreaphotography) által megosztott bejegyzés,


Ez a kihívás ugyan véget ért - és jön is nemsokára a következő - de arra biztatlak titeket, hogy továbbra is fotózzatok néha csendéletet, hiszen talán ez a legpihentetőbb, leginkább meditatív ága a fényképezésnek!

Ha még több inspirációt szeretnél, kövesd @kattanjki instagram oldalunkat és szeretettel várunk facebook csoportunkba is. 

MOLNÁR ANIKÓ
amp_9803b.jpgAz, hogy fotós vagyok, már 2010 óta az identitásom része, noha nem mindig gondoltam úgy, hogy évtizedeken át ezzel szeretnék foglalkozni. Talán azért, mert sokáig nem találtam a helyemet a fotózásban, holott ma már tudom, hogy ez egy élethosszig tartó utazás. Az irány megvan, hiszen tudom, hogy miben lehetne még fejlődnöm - jelenleg a legnagyobb kihívás számomra az örökmozgó, cserfes kislányom lencsevégre kapása -, de azt is tudom, hogy mit szeretnék közvetíteni a fotóim segítségével. 
Szeretek mindent, ami egyszerűségében szép és ízléses. Szeretem figyelni a levegő és a fény játékát. Inspirálnak a finom, de mégis izgalmas tónusok. A nyugalom és az életigenlés jellemzi fotóimat. Megtalálhattok Instagramon @aniko.m néven, és lessétek meg a weboldalamat is!  http://anikomphotos.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://kattanjki.blog.hu/api/trackback/id/tr9215712978

Mi ez az egész?

A fotózás terápia: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszünk benne, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”. Azért fogtunk össze több fotós anyukával és indítottuk el ezt az oldalt, hogy a lelkesedésünkből, tapasztalatunkból nektek is átadjunk, és inspiráljunk titeket, hogy fényképezzetek.

Csatlakozz hozzánk! Kövess minket Instagramon (@kattanjki), használd a #kattanjki hashtaget, lépj be bátran a Facebook csoportunkba!

Friss topikok

süti beállítások módosítása